Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας οι 67 συλληφθέντες , οπαδοί ομάδας, που συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η μεταγωγή των συλληφθέντων έγινε με τέσσερα λεωφορεία .

Ο Εισαγγελέας ποινικής Δίωξης αφού μελετήσει την ογκώδη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικές αρχές μετά από εκτεταμένη έρευνα θα αποφασίσει για την απαγγελία κατηγοριών και τα αδικήματα που θα αποδοθούν.

Σημειώνεται ότι συνολικά 67 άτομα συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε για τη θανάσιμη επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, στις 7 Δεκεμβρίου 2023, στου Ρέντη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι 63 κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερεις συνελήφθησαν καθώς κατά τους ελέγχους που έγιναν χθες σε σπίτια και οχήματα στο πλαίσιο της επιχείρησης βρέθηκαν στην κατοχή τους πυροτεχνήματα και ναρκωτικά.