Σοκάρουν οι διάλογοι οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Skai.gr και όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αποδεικνύουν πως σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν αστυνομικό.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αστυνομικού:

- Και ευθεία βολή, ε; Μπαμ.

- Ναι. Και όποιον πάρει ο χάρος

- Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί, τα άδειασαν όλα. Εδώ, ρε μαλ... είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές, ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;

- Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν;

- Ναι πήγαν να γαμ.... τα ματ και ήταν λίγα τα ματ.

Μάλιστα μετά την «επίτευξη του στόχου τους, ανήρτησαν σε εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία που καταδεικνύει την ικανοποίησή τους για το αίσιο για αυτούς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «ΤLive» στον Alpha, αμέσως μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού, πραγματοποιήθηκαν διάλογοι που σοκάρουν. 

Η δημοσιογράφος που επιμελήθηκε το ρεπορτάζ τόνισε τα εξής:

«Κυνηγούσε η αστυνομία αυτούς τους ανθρώπους, είχαν γίνει προσαγωγές και η αστυνομία θέτει σε παρακολούθηση μέσω τηλεφώνου και φυσική παρακολούθηση κάποια άτομα για τα οποία έχει πληροφορίες ότι ήταν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας.

Και όμως τους ακούν να επαίρονται και να πανηγυρίζουν που σκότωσαν τον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα σκοτώσουν και άλλους αστυνομικούς" και μάλιστα μετά την επίθεση στον αστυνομικό φώναζαν συνθήματα εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. "Θα σας βρουν όλους κρύους", που σημαίνει θα σας βρουν πεθαμένους. Και δεν είναι μόνο ότι πανηγυρίζουν, γιατί εμμέσως παραδέχονται ότι αυτοί έδωσαν την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Λυγγερίδης. Μάλιστα λένε "σας χρειάζεται μια Νέα Σμύρνη"».

«Μάλιστα, τους άκουσαν να λένε "ποιος άλλος οργανωμένος σύνδεσμος μπορεί να σκοτώσει αστυνομικό; Μόνο εμείς". Και το έχουν μεγάλο καμάρι», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Τους γ@#$%^&#. Είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα», ακούγονται να λένε.