Αποστομωτική απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη και την αποστροφή του, σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για βουλευτές «χειροκροτητές» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, προτρέποντας τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να μην περιορίζεται σε βόλτες για να μαθαίνει τους χώρους και το εστιατόριο της Βουλής, αλλά να μάθει και πώς λειτουργεί το κοινοβούλιο».

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας το νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τον χώρο της Βουλής, αναρρωτήθηκε «τι θέλει να μας πει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αν «αμφισβητεί την κοινοβουλετική δημοκρατία;». Κάλεσε δε τόσο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα άλλα κόμματα να πάρουν θέση.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κ. Κασσελάκης. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Αμφισβητεί την αρχή της πλειοψηφίας; Τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του, και τα υπόλοιπα κόμματα, για όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναρρωτήθηκε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι «δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», καθώς δεν βλέπει να αποκτά η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, όπως ευελπιστούσε η κυβέρνηση. «Δεν το βλέπουμε αυτό, το αντίθετο βλέπουμε», σημείωσε.