Λοιπόν, εκεί στην Κουμουνδούρου η ηγετική ομάδα που περιβάλλει τον Στέφανο Κασσελάκη έχει χιούμορ. Δεν εξηγείται αλλιώς η ανάρτηση του προέδρου, σύμφωνα με την οποία το κάλεσμά του στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στην παραγωγή πολιτικής «τρόμαξε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Αν ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είχε εκλεγεί στη θέση του προέδρου του δεύτερου κόμματος της Βουλής, τα όσα λέει θα μπορούσαν να ενταχθούν στη σφαίρα της κωμωδίας. Μόνο που ο ρόλος του είναι συγκεκριμένος στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Και το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη αφορούσε τα όσα είπε για τους βουλευτές της πλειοψηφίας και όχι για το τι θα κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά το να αναφέρει ότι «τρόμαξε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο ψηλά έχει… ανέβει η… αυτοεκτίμησή του. Μάλιστα για να επικυρώσει όλα όσα είπε και ίσως δεν κατάλαβε ότι αφορούσαν το πολίτευμα το πήγε ένα βήμα παραπάνω. Υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν σέβεται τη δημοκρατία. Γιατί; Διότι ακολούθησε τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τους κανονισμούς διαδικασία για να ορίσει τα μέλη της ΑΔΑΕ που αντικατέστησαν αυτά η θητεία των οποίων είχε λήξει από τον Μάρτιο του 2022.

Όπως όλα δείχνουν, κανείς δεν θα πλήξει με τη νέα ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Δείτε την ανάρτηση: