Οι «κουκούλες» των προστατευόμενων μαρτύρων, επιτέλους, έπεσαν αποκαλύπτοντας τα πραγματικά πρόσωπα των κινητήριων τροχών της κακοστημένης πολιτικής σκευωρίας Novartis με πολλά κενά. Η απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελίας προκαλεί πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους αγχωτικούς ισχυρισμούς για δήθεν «τέλος του θεσμού» των προστατευόμενων μαρτύρων, αλλά και για την αλλαγή της νομοθεσίας... Συγγνώμη, «σύντροφοι»... αλλά και δεν πείθετε και εκτίθεστε.

Γιατί; Επειδή στον σκεπτόμενο και πολιτικοποιημένο κόσμο, που επιθυμεί ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε κάθε πτυχή, προκαλεί οργή η όλη στάση σας. Οι ισχυρισμοί σας είναι μία έμμεση αποδοχή της ενοχής σας. Την προδίδει ο φόβος σας για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Για όλα αυτά δεν πείθετε. 

Αντίθετα, με την εμμονή σας για το «κουκούλωμα», τις παρεμβάσεις σας στη Δικαιοσύνη και την προάσπιση δύο προστατευόμενων μαρτύρων, των οποίων οι καταγγελίες πέφτουν σε αντιφάσεις, απλά εκτίθεστε.

Να λάμψει η αλήθεια

Το σύνολο του ελληνικού λαού επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση Novartis, μία υπόθεση για την οποία πλέον όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως αντί για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο, όπως ισχυρίστηκαν τα πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία, στα όρια της πολιτειακής και θεσμικής εκτροπής. 

Η Δικαιοσύνη, ως θεσμός, έχει την τάση να λειτουργεί αυτόνομα, να μην υποκύπτει σε πολιτικά συμφέροντα και όποιον επιχειρεί να την τιθασεύσει, τον αποκαλύπτει. Αγαπητοί «σύντροφοι», ο σοφός λαός λέει, «όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς» και ήρθε η ώρα να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας.