Επειδή σήμερα κάποιοι σκίζουν τα... κοστούμια τους και τα ταγιέρ τους για το ενδεχόμενο να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας Novartis, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο «ενημερωμένος» Παύλος Πολάκης γι' αυτά τα μπουμπούκια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 (7 Φεβρουαρίου 2018) ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση της Novartis είναι στελέχη της ίδιας της εταιρείας.

«Οι μαρτυρικές καταθέσεις αποτελούν απόδειξη. Στελέχη της εταιρείας είναι οι μάρτυρες, που άρχισαν να ‘κελαηδούν’ και να ‘δίνουν’, στελέχη τα οποία τα έπιασαν να έχουν μεγάλο πλουτισμό που δεν δικαιολογείται. Όχι ότι είναι αγαθά παιδιά, όμως ξεκίνησαν την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πώς γνωρίζει τα στοιχεία της δικογραφίας, ο Παύλος Πολάκης είπε: «είμαι γιατρός και τα γνώριζα όλα αυτά πριν γίνω Υπουργός. Τα φάρμακα της Novartis εκτόπισαν φάρμακα άλλων εταιρειών με μη θεμιτό τρόπο», τόνισε.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τους έκαψε ο Παύλος»

Άμεση ήταν τότε η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με το ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει:

«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι "προστατευόμενοι" μάρτυρες αλλάζει τα πάντα. Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος».

Δείτε το βίντεο