Τους πανηγυρισμούς που προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ το 11,46% που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σχολίασε ο Γιώργος Μητσικώστας με έναν αριστουργηματικό βίντεο στο tik tok όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Γιώργος Μητσικώστας έστησε έναν φανταστικό διάλογο του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Ανδρέα Παπανδρέου στον οποίο ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στον ιστορικό ηγέτη του κόμματος το αποτέλεσμα των εκλογών. 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον Νίκο Ανδρουλάκη το 11% σχολίασε δηκτικά: «Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι' αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας»

Στην αγωνιώδη ερώτηση του Ανδρουλάκη «Δεν είναι καλό νούμερο το 11;», ο Ανδρέας Παπανδρέου  εξηγεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι αυτό το ποσοστό είναι για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, όχι για το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

@elganador_75_ Ο Ανδρουλακης Ανακοινωνει Το Ποσοστο Του ΠΑΣΟΚ Στον Ανδρεα Παπανδρεου 😂🤣😂🤣 #elganador75 #mitsikostas #fy #fyp #fp #foru #fypage #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #foryoupage #funny #funnyvideos #viral #viralvideo #tiktok #tiktokgreece #tiktokviral #greece #greecetiktok #greek #greektiktok #fun #humor #smile ♬ πρωτότυπος ήχος - 👑𝕰𝖑 𝕲𝖆𝖓𝖆𝖉𝖔𝖗👑