Την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» υπογράμμισε.

Τους στίχους του τραγουδιστή έφερε στη δημοσιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό. Δηλ. να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο... Δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;» Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε πολύ εύστοχα: «Κι αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος; Ζητώ συγγνώμη στις οικογένειες; Κρίμα κρίμα, κύριε Βλάχε!»

Η απάντηση του ηθοποιού στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απαράδεκτος στίχος που τραγούδησε σε παράσταση του: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», ήταν: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».