Φαίνεται πως ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Βλάχος, προφανώς στην προσπάθειά του να περάσει πολιτικά μηνύματα μέσα από την παράστασή του, ξεπέρασε τα όρια της σάτιρας. Ένας συγκεκριμένος στίχος προκάλεσε σάλο και όπως ήταν φυσικό την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, στην παράσταση stand up comedy που πραγματοποιεί ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος στον Σταυρό του Νότου, τραγούδησε πάνω στη σκηνή ένα τραγούδι που μεταξύ άλλων έλεγε: «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε με ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό. Δηλ. να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο... Δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;» Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε πολύ εύστοχα: «Κι αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος; Ζητώ συγγνώμη στις οικογένειες; Κρίμα κρίμα, κύριε Βλαχε!»

Πολλοί χρήστες στα social media υποστήριξαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας ότι είναι απαραδεκτοι τέτοιοι στίχοι και ότι κάποιοι ξεπερνούν τα όρια, νομίζοντας ότι παράγουν τέχνη.

Για το βίντεο ενδιαφέρθηκε και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος σχολίασε «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», δείχνοντας πως ενδεχομένως και να εξετάζει την πιθανότητα να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού. 

Ακολουθούν οι αντιδράσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε: