Με ένα story στο instagram απάντησε ο Πάνος Βλάχος στις αντιδράσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, του Άρη Πορτοσάλτε και χρηστών στα social media για τον απαράδεκτο στίχο που τραγούδησε σε παράσταση του: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», αναφέροντας ουσιαστικά μετά τα αρνητικά σχόλια στα social media ότι δεν είχε πρόθεση να υποκινήσει κάποια μορφή βίας, παρόλο που οι στίχοι του τραγουδιού έχουν ξεκάθαρο νόημα. 

Οι αντιδράσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε στο τραγούδι του γνωστού ηθοποιού με μια ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό. Δηλ. να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε έναν σάκο... Δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;» Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε πολύ εύστοχα: «Κι αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος; Ζητώ συγγνώμη στις οικογένειες; Κρίμα κρίμα, κύριε Βλαχε!»

Από την άλλη ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», δείχνοντας πως ενδεχομένως και να εξετάζει την πιθανότητα να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου και η προηγούμενη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη: