Η άνευ προηγούμενου εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν τα άπλυτα του κόμματος, σχετικά με τα τρολ, την οικονομική διαχείριση και τις εξυπηρετήσεις μεταξύ των στελεχών. Τώρα «μέτωπο» με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως άνοιξε και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του κόμματος, Γιώργος Καραμέρος.

Αφορμή, το δημοσίευμα για εμβάσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κώστα Ζαχαριάδη, το οποίο διέψευσε άμεσα, με δήλωσή του χθες το βράδυ, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρώην βουλευτής. Ο χρήστης Tinkerbell_fairy, ο οποίος είναι υποστηρικτής Κασσελάκη, αναπαρήγαγε το σχετικό δημοσίευμα αναφέροντας παράλληλα ότι ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι επιστημονικός σύμβουλος του Γιώργου Καραμέρου. Ο τελευταίος αντέδρασε έντονα, απαντώντας στον χρήστη του Χ, ξεκινώντας με τη φράση «αγαπητό τρολ» ενώ του ζήτησε να μην αναπαράγει ένα συκοφαντικό δημοσίευμα. 

Αυτό προκάλεσε νέα αντίδραση του χρήστη Tinkerbell_fairy, που έδωσε στη δημοσιότητα μια ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε παλαιότερα με τον κ. Καραμέρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσο του έκανα την δουλίτσα μου 'λεγε κι ευχαριστώ». Φαίνεται ότι η σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τα τοξικά τρολ ήταν ιδιαίτερα στενή και τώρα τους γυρνάει μπούμερανγκ, καθώς τα περισσότερα τρολ έχουν συνταχθεί με την πλευρά Κασσελάκη και επιτίθενται με κάθε τρόπο στα στελέχη του κόμματος που αμφισβητούν τον έκπτωτο πρόεδρο. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... 

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: