Ποιος είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Βούτσης ή ο Βίτσας;

185
voutsis-vitsas-tomanifesto.gr
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά στο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα των χιλίων απόψεων επιμένει να παλεύει με τον εαυτό του κόντρα σε κάθε ίχνος υπευθυνότητας και σοβαρότητας.

Ενώ λοιπόν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είχε ταχθεί υπέρ της επέκτασης του φράκτη στον Έβρο, σχολιάζοντας δε πως «το σύνορο είναι ορισμένο. Ήδη υπάρχει ένας φράχτης 10 χιλιομέτρων. Τώρα θα προχωρήσει η δημιουργία ενός φράχτη μήκους 26 χιλιομέτρων. Ο φράχτης στον Έβρο μπορεί και πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα στο να υπάρχει φράχτης», ο Δημήτρης Βίτσας έχει διαφορετική άποψη χαράζοντας δική τους αντιπολιτευτική γραμμή!

Και το λέμε αυτό γιατί και πηγές προσκείμενες στην ηγεσία του κόμματος λένε καταρχήν ναι στο φράκτη. Τι λέει όμως ο Δημήτρης Βίτσας; «Το όραμά μας δεν μπορεί να είναι μια Ευρώπη η οποία θα στηρίζεται στην ύπαρξη των φραχτών. Καλώ τον καθένα να σκεφτεί ότι πάμε να φτιάξουμε μια Ευρώπη  δύναμη ειρήνης και αλληλεγγύης και ξαφνικά εμφανίζονται φράχτες στην Ουγγαρία , την Πολωνία, την Αυστρία κλπ. Στον Έβρο ήδη υπάρχει ένας φράχτης 12 χιλιομέτρων και δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μας για την πιθανή επέκτασή του, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύο περιοχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr