Κι όμως είναι αλήθεια. Τα στελέχη που αποχώρησαν από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολύγωνο, δεν άφησαν ούτε.. τασάκι.


Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αυγή», τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολύγωνο Αττικής αποχώρησαν μαζικά, με αποτέλεσμα αυτή να μείνει δίχως στελέχη. Ωστόσο οι αποχωρήσαντες πήραν μαζί τους τα κλειδιά του τοπικού καταστήματος που στεγάζει την οργάνωση, όλες τις.. καρέκλες που υπήρχαν μέσα και φυσικά τους σκληρούς δίσκους και το μητρώο στελεχών! Ούτε το ταμείο με τα χρέη δεν άφησαν πίσω τους.


Ωστόσο αυτό που πραγματικά ενόχλησε την Κουμουνδούρου είναι ότι πήρε τις λίστες των μελών της τοπικής οργάνωσης με τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα τους και ήδη άρχισαν να τους προσεγγίζουν για το νέο πολιτικό σχηματισμό της Νέας Αριστεράς. Μάλιστα η συγκεκριμένη οργάνωση θεωρείται από τις πιο ενεργές στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως με τα περισσότερα στελέχη σε όλη την Ελλάδα. Αυτήν την οργάνωση ουσιαστικά την «έτρεχε» η Ομπρέλα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία αποχώρησε από το κόμμα.


Τουλάχιστον εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγκαστούν να ψάχνουν νέα μέλη για την οργάνωση, αφού ουσιαστικά διαλύθηκε εξ ολοκλήρου η συγκεκριμένη τοπική.