Πέθανε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια με χούλιγκαν που έγιναν στις 7 Δεκεμβρίου έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Ο αστυνομικός χτυπήθηκε στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσε ένας 18χρονος. Αμέσως μετά έπαθε ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. 

Επί τρεις εβδομάδες οι γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του, από το οποίο είχε αφαιρεθεί μεταλλικό αντικείμενο μήκους πέντε εκατοστών, πάχους δύο εκατοστών και πλάτους δύο εκατοστών. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από πέντε ημέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα που του είχαν χορηγήσει για να προχωρήσουν σε εξετάσεις νευρολογικής λειτουργίας.  

Ωστόσο, η κατάσταση του συνέχισε να επιδεινώνεται και στις 12:34 ο 31χρονος αστυνομικός έφυγε από τη ζωή. 

Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.