Ελλιπή ενημέρωση, προχειρότητα ή κάτι πολύ επικίνδυνο δείχνει η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για όσα συνέβησαν στην Κάσο, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

Ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι ώρες πριν την ανάρτηση Κασσελάκη ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε ήδη απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα είπε ξανά ο υπουργός Εξωτερικών. Η αναπαραγωγή αυτής της προπαγάνδας δεν είναι αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Είναι επιζήμια για τη χώρα» σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος πρόσθεσε ότι η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών κάνει πολλές ενημερώσεις στην αντιπολίτευση. 

Ο Παύλος Μαρινάκης μίλησε για «fake news της εβδομάδας» τις υποτιθέμενες αλλαγές με τις οποίες οι δηλώσεις και τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» διαγράφονται μετά την παρέλευση πενταετίας. 

Για το ζήτημα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ήταν προσχηματική και επικαλέστηκε τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη στα social media. 

Για τους νέους γενικούς γραμματείς, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά το μεσημέρι. «Έχουν παρέλθει οι εποχές που στις θέσεις γενικών γραμματέων μπαίνουν πολιτευτές που δεν εκλέχτηκαν» είπε και συμπλήρωσε ότι το κριτήριο επιλογής τους είναι η αποτελεσματικότητα. 

Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη