Δεν δικαιώνονται όσοι περίμεναν ότι η εκλογή ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ, εκτιμά ο Παύλος Χρηστίδης, ερμηνεύοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που, ωστόσο, καταγράφουν αδυναμία του κόμματος και του ίδιου του Νίκου Ανδρουλάκη να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Ίσα-ίσα το ΠΑΣΟΚ το βλέπουμε και ενισχυμένο και βλέπουμε το ΣΥΡΙΖΑ να έχει μια στασιμότητα, να έχει και μια μικρή μείωση των ποσοστών του και όσο ο καιρός περνάει τόσο περισσότερο εμείς θα δείχνουμε ότι είμαστε η πραγματική εναλλακτική πρόταση», σχολίασε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος προβλέπει τη σταδιακή φθορά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς, όπως σημείωσε, ναι μεν δεν γίνεται πολιτική χωρίς επικοινωνία, αλλά δεν γίνεται και επικοινωνία χωρίς πολιτική. «Ο κ. Κασσελάκης πια δεν είναι αυτό το οποίο παρουσίασε τις προηγούμενες 25 μέρες της υποψηφιότητάς του, αλλά είναι ένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος θα κρίνεται από τις θέσεις του και από τις απόψεις του», είπε.

Ερωτηθείς δε αν πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη στροφή του Στέφανου Κασσελάκη προς το Κέντρο μπορεί να επηρεάσει το ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Αυτό μένει να αποδειχθεί. Ο χρόνος είναι αυτός ο οποίος θα δείξει. Θεωρώ ότι έχουμε 15 μέρες μπροστά μας που το μετεκλογικό κλίμα του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρεάζει τη δημοσιότητα, σε λίγο όμως θα πάψουμε να ασχολούμαστε με την πρώτη φορά που ο κ. Κασσελάκης έκανε αυτό ή εκείνο και θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και πως στέκεται απέναντι στη ΝΔ».