Ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο προέκυψε από την συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο KONTRA και στη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη. Η συζήτηση αφορούσε την υπόθεση των υποκλοπών, όπου το κλίμα άναψε για τα καλά, καθώς ήδη από την περασμένη Κυριακή ο Κώστας Βαξεβάνης σε δημοσίευμά του στο Documento, κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη, ότι είναι εκβιαζόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε επειδή πράγματι είχε επαφές με κινέζους και συγκεκριμένα της εταιρείας Χουάγουει. Προφανώς, αυτό προκάλεσε την απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη κατά του Κώστα Βαξεβάνη και της εφημερίδας Documento, με ανάρτησή του στο Facebook.

Η Νατάσα Γιάμαλη ρωτάει τον Νίκο Ανδρουλάκη γιατί επιτέθηκε στο Documento, με τον τελευταίο να απαντά ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τον κατηγορεί ότι έχει συνεργαστεί με τη «Χουβέι», ενώ εκείνος δεν δει ούτε Κινέζο, ούτε «Χουβέι». Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter πήρε φωτιά.

Η επίμαχη δήλωση

Νατάσα Γιάμαλη: «Αφιερώσατε στην ανακοίνωσή σας την εκτενέστατη, τρεις παραγράφους στη στόχευση του Documento».

Νίκος Ανδρουλάκης: «Και τι θα έκανα; Θα άφηνα τον καθένα να υπονοοεί ότι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος έχει συνεργαστεί με τη Χουβέι (sic), που δεν ξέρω κανέναν, δεν έχω δει κανέναν, ούτε Κινέζο, ούτε Χουβέι (sic), ούτε τίποτα; Μα σοβαρά μιλάτε κυρία Γιάμαλη;»

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο