Είναι λυπηρό να υπάρχουν μέσα στην Ελλάδα που υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα για το Κυπριακό ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 

«Δεν μπορεί να υπάρχουν μέσα στην Ελλάδα που να συμπεριφέρονται έτσι και να αποδέχονται ουσιαστικά όσα λέει ο Ερντογάν και η Τουρκία» είπε ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος πρόσθεσε ότι στο καλό σενάριο όσοι παίζουν αυτό το παιχνίδι παίζουν τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου».  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η Ελλάδα πιστεύει στον διάλογο αλλά αυτό δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά δικαιώματα. 

«Ειναι σημαντικό να είμαστε σε όλα τα εθνικά θέματα στην ίδια σελίδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τη διαχρονική εθνική θέση της Ελλάδας και της Κύπρου. Όσον αφορά την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα για τους ανθρώπους που χάθηκαν και τους αγνοούμενους. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα ήταν καλό ο κ. Κασσελάκης να ήταν παρών στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή όπως ήταν ο κ. Ανδρουλάκης. Θα ήταν καλό για τη χώρα μας να ήταν εκεί οι αρχηγοί των τριών μεγαλύτερων κομμάτων» είπε ο Παύλος Μαρινάκης. 

Απαντώντας σε ερώτηση για το πρόσφατο ατύχημα του Intercity και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει συκοφαντίες και επισήμανε ότι η κυβέρνηση τρέχει με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα για να λυθούν τα προβλήματα των σιδηροδρόμων. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των μουσαμάδων και κουνάει το δάχτυλο» είπε. 

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: