Το μήνυμα «Eνωμένοι συνεχίζουμε» έστειλε ο Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη στήριξη της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η στήριξη του Πρωθυπουργού με τιμά ιδιαίτερα. Τον ευχαριστώ», υπογράμμισε, καθώς είναι στους υποψηφίους περιφερειάρχες που πήραν το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά σε δήλωσή του ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γι΄ργος Πατούλης, τονίζει:

«Η στήριξη της υποψηφιότητας μου για την Περιφέρεια Αττικής, στις Περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τιμά ιδιαίτερα τόσο εμένα, όσο και τους συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη τους γιατί επιβραβεύουν την προσπάθεια που καταβάλλαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, για να αλλάξουμε με έργο, την Αττική .

Ενωμένοι συνεχίζουμε για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας , ώστε να πάμε και τα επόμενα χρόνια την Αττική ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Με επίκεντρο τον πολίτη».