Έχοντας ήδη ξεσαλώσει με αφορμή την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή –επιβεβαιώνοντας τη σχέση του– ο Ηλίας Κασιδιάρης προχωρά σε παραληρηματικές αναρτήσεις στοχοποιώντας τον πολιτικό κόσμο και τους δημοσιογράφους κάνοντας λόγο, σε ανάρτησή του, για «εθνικούς ολετήρες».

Φέρνοντας στον νου μνήμες από την περίοδο που η Χρυσή Αυγή ήταν στη Βουλή και εξαπέλυε απειλές κατά πάντων με ύβρεις αλλά και πολλές φορές με προπηλακισμούς, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχειρεί να πείσει πως η είσοδος του κόμματος «Σπαρτιάτες» προκαλεί φόβο στο… σύστημα.

Κάνει λόγο για «θρήνο» και υποστηρίζοντας ότι «τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο θρήνος θα συνεχίζεται ασταμάτητα, σαν να κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για πολιτικούς και δημοσιογράφους» ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει «περαστικά σας, εθνικοί ολετήρες».

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter αναφέρεται:

«Πριν λίγους μήνες, όταν το Σύστημα διαφήμιζε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες εις βάρος μου, είχα κάνει μία πρόβλεψη: Πως το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα στα κανάλια της διαπλοκής. Επαληθεύτηκα πλήρως, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο θρήνος θα συνεχίζεται ασταμάτητα, σαν να κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για πολιτικούς και δημοσιογράφους. Περαστικά σας εθνικοί ολετήρες...»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιβεβαιώνει διαρκώς τη σχέση και τις υπόγειες διαδρομές με τους «Σπαρτιάτες», την ώρα που ο πρόεδρος αυτού του κόμματος τον ευχαρίστησε δημοσίως για τη στήριξη.

Η ανάρτηση: