Ο Στέφανος Κασσελάκης από μικρός ήθελε να γίνει πρωθυπουργός. Το έχει αποκαλύψει ο πατέρας του σημειώνοντας πως στην πόρτα του παιδικού δωματίου του έγραφε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού». Αυτό που δεν είχε αποκαλύψει είναι αυτό που συνέβη στη βάπτισή του. Φέρεται όμως να το αποκάλυψε ο ίδιος στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο αφήνοντας αποσβολωμένους τους παρευρισκομένους.

Σύμφωνα με το πάντα ενημερωμένο για θέματα που αφορούν τις ΗΠΑ και την ομογένεια hellasjournal.com κατά την επίσκεψή του στην Αρχιεπισκοπή και αφού είχε διαβάσει και το Πιστεύω στα αγγλικά -αφήνοντας άφωνους τους εν Ελλάδι Συριζαίους, που ακόμη ψάχνονται με την ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ και άλλα πολλά- είπε τα εξής:

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Ο Στέφανος (της Ελλάδας) Κασσελάκης, που μιλά για τον ίδιο σε τρίτο πρόσωπο, πέραν του ότι ξέρει οικονομικά καλύτερα από όλους, μιλά αγγλικά καλύτερα από όλους και κυρίως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πέραν του ότι θα γίνει άμεσα πρωθυπουργός, έχει και κάτι… θεϊκό. Διαφορετικά ένας σταυρός δεν σχηματίζεται έτσι απλά στο λάδι της κολυμπήθρας.

Πάντως αν τα βάλεις αυτά μαζί με τις επιστολές του Ιησού που έδινε, πωλούσε μάλλον καλύτερα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλάμε για… ιερά συμμαχία κατά του πρωθυπουργού. Ιερά συμμαχία τοξικότητας βέβαια, αλλά και πάλι..