Ο «βαθύς» ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε το αυτί του Στέφανου Κασσελάκη υποχρεώνοντας τον να «ακυρώσει» την προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους του American Israel Public Affairs Committee, όπως ανακοινώθηκε από την Αθήνα και όχι από τον ίδιο που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Προφανώς η αρχική φιλο- ισραηλινή δήλωση του έπεσε «βαριά» στα στομάχια των συντρόφων, δεν μπόρεσαν να τη χωνέψουν και προκειμένου να σταματήσουν οι στομαχικές διαταραχές και να κατευνασθούν οι αντιδράσεις διέρρευσε ότι: «Με απόφαση(SIC) του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, η συνάντηση κρίθηκε αναγκαίο να ακυρωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την άρνηση του Ισραήλ να επιδιώξει την αποκλιμάκωση της έντασης, καθώς όλοι οι περιφερειακοί δρώντες οφείλουν να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση με σεβασμό στη διεθνή νομιμότητα και στις διαμεσολαβητικές προσπάθειες των διεθνών δρώντων».

Η αλήθεια είναι ότι όταν οι «Φρουροί» της Κουμουνδούρου έμαθαν ότι ο πρόεδρός τους τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Ισραήλ και κατά των «Φρουρών της Επανάστασης» του Ιράν, τα εγκεφαλικά έπεφταν κατά ριπάς και ως εκ τούτου η συμμόρφωσή του προς τας υποδείξεις ήταν μονόδρομος. Έτσι ο Στέφανος Κασσελάκης «ακύρωσε» τη συνάντηση με
τους Ισραηλίτες ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μη φανεί ότι τον «ακύρωσαν» από του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιττό να σας πω ότι τα… έβαψαν μαύρα στο American Israel Public Affairs Committee λόγω του… ειδικού βάρους που έχει στη διαμόρφωση της διεθνούς κοινής γνώμης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι όπως και να το δει κανείς δεν μπορεί το Ισραήλ να αγνοεί κοτζάμ Κασσελάκη αρνούμενο να επιδείξει αυτοσυγκράτηση.

Easy Writer