Με τη νέα περίεργη ορολογία «ΜΠΙΛΟΖΙΡΙΑ» έρχεται ο Πάνος Καμμένος να πάρει πίσω αυτά που είπε χθες, Τετάρτη, περί «αφουμιγκέσιον», εξολόθρευσης «τρωκτικών» και «έμπειρους ναυτικούς», ενώ είχε ανεβάσει νωρίτερα και μία φωτογραφία με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο και νυν βουλευτή Επικρατείας και πολύ κοντινό συνεργάτη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, όπως φάνηκε και από το προεκλογικό σποτ του τελευταίο για τις εσωκομματικές εκλογές, στο οποίο ο κ. Αποστολάκης πραγματοποίησε φιλική συμμετοχή. 

Σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη, ο κ. Καμμένος, πάλι μέσα από μία ανάρτηση και αξιοποιώντας τη λέξη «ΜΠΙΛΟΖΙΡΙΑ» ζήτησε να μη μπλέκει ο κόσμος «τον ναύαρχο με το ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΣΟΝ είναι δουλειά βατσιμάνη». Με μια πρώτη ανάγνωση, κάποιος θα μπορούσε να ξεστομίσει «με γρίφους μιλάς γέροντα».

Ωστόσο, αναρωτιέται κανείς αν αυτό που ζήτησε σήμερα ο κ. Καμμένος είναι κάτι εφικτό, καθώς πώς γίνεται να μην ταυτιστεί το πρόσωπο του κ. Αποστολάκη με το «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΣΟΝ», δηλαδή τον τρόπο εξολόθρευσης «τρωκτικών», ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, εφαρμόζεται πλέον και σε πολιτικούς σχηματισμούς, υπονοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η φωτογραφία με τον Αποστολάκη και το «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ»

Υπενθυμίζεται, πως χθες ο κ. Καμμένος είχε ανεβάσει φωτογραφία του με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ και πλέον στενό συνεργάτη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, έκανε και δεύτερη ανάρτηση, η οποία εμπεριείχε το διάσημο: «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google, εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».