Μπορεί να μην αρέσει στον Στέφανο Κασσελάκη, η ενασχόληση των ΜΜΕ με την παράνομη πισίνα του στη βίλα του στις Σπέτσες, όμως θα έπρεπε να ξέρει ότι τέτοιου είδους παρανομίες από πολιτικά πρόσωπα, δεν αφήνονται ποτέ στο «απυρόβλητο» ακριβώς λόγω της ιδιότητας τους. Το 2011 η Αυγή έγραφε για τον -τότε- Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ότι η κατασκευή της αυθαίρετης πισίνας του, ήταν «υπόδειγμα αισχρής συμπεριφοράς προς τον ελληνικό λαό», καθώς και «ακραία ανήθικη πράξη βροντώδους περιφρόνησης προς το κοινωνικό σύνολο».

Άραγε λοιπόν, η κριτική που έκανε τότε η Αυγή στον Φίλιππο Πετσάλνικο, εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα; Υπήρξε «πληρωμένο πιστόλι» κάποιου; Ή μήπως έκανε απλώς τη δουλειά της; Να στηλιτεύσει δηλαδή την παρανομία ενός πολιτικού, η οποία -παγίως- αποκτά ιδιαίτερη ηθική απαξία, λόγω της ιδιότητας του προσώπου; Σύντροφε Στέφανε, μάλλον δεν τα σκέφτηκες καλά όλα, προτού μπλεχτείς με την πολιτική. Μια παράβαση - παρανομία σε ένα οικόπεδο για έναν επιχειρηματία δεν σημαίνει και πάρα πολλά, διότι στο κάτω-κάτω δεν ζητά την ψήφο κανενός. Ένας νέος πολιτικός όμως, ο οποίος έρχεται και υπόσχεται την κάθαρση και διατυμπανίζει συνεχώς ότι «δεν είναι σαν τους άλλους», απαξιώνεται πλήρως στα μάτια της κοινωνίας.

Το άρθρο αφαιρέθηκε από το site της Αυγής

Ενδιαφέρον όμως έχει η αφαίρεση του συγκεκριμένου άρθρου της Αυγής, μιας και είναι απόλυτα «βολικό» το timing της αφαίρεσής του. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς μπορεί να ανακτηθεί στο web archive πατώντας εδώ. Το ερώτημα είναι το εξής: πότε αφαιρέθηκε το συγκεκριμένο άρθρο; Μετά την ανάρτηση του @Georghyzhukov; Ή μήπως όταν «βγήκε στη φόρα» η «καλλωπισμένη δεξαμενή νερού» (με τις σεζλόνγκ και την inox σκάλα…) του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες;

Η ανάρτηση του @Georghyzhukov