Από τούδε και στο εξής ενημερώνω τους φίλους της στήλης πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επαξίως θα φέρει όνομα που θα συνάδει με το στιλ του και την εν γένει life style στάση του στο πολιτικό γίγνεσθαι. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά διότι το «Κασσελάκης» διόλου δεν συνάδει mentalité του, πέραν του ότι το επίθετο μπορεί να είναι αποδεκτό στους κύκλους της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ωστόσο στο δρόμο του χαβιαριού που οδηγεί στο σοσιαλισμό είναι άκρως déclassé. 

Με βάσει όλα τα προαναφερόμενα ο Στέφανος Κασσελάκης θα ονομάζεται Stef Cassel, στα κείμενα που θα φέρουν την υπογραφή μου, ανεξάρτητα με τις όποιες διαφωνίες ενδεχομένως να έχει o Γάλλος ηθοποιός Vincent Cassel. 

Πάντως δύσκολα η συνωνυμία θα προκαλέσει παρεξηγήσεις, όχι γιατί και οι δύο διακονούν την υποκριτική τέχνη, αλλά γιατί δύσκολα μπορεί να μπερδέψει κανείς τον Cassel που έχει σύζυγο τον Τάιλερ ΜακΜπέθ και τον Cassel που είχε σύζυγο την Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι. 

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει με τον αέρα του κοσμοπολίτη ριζοσπάστη αριστερού να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιλογές του, που σε κάθε περίπτωση εκπολιτίζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ελπίζουμε ότι μετά την εκδρομή της κοινοβουλευτικής ομάδας στις Σπέτσες, θα κάνει ένα ακόμα τολμηρό βήμα προς την πρόοδο ορίζοντας το Μονακό ως τόπο διεξαγωγής του επικείμενου συνεδρίου. 

Εκτός και εάν μέχρι τότε ο Stef Cassel αποδεχθεί την… πρόταση του πρωθυπουργού και αναλάβει το υπό σύσταση υπουργείο… Επιστημονικής Φαντασίας. 

Easy Writer