Κάποιοι που δρουν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, θέλουν την αποδυνάμωση της χώρας, αλλά κάποια στιγμή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια είναι η στάση απέναντι σε αυτόν τον οχετό.

Μην νομίζετε ότι στο εσωτερικό της χώρας χάρηκαν όλοι με την καθέλκυση της ελληνικής Belharra. Πολλοί σε πολιτικό επίπεδο μισούν να ενισχύεται η χώρα και να εξοπλίζεται σημαντικά. Προτιμούν να ζουν στη δική τους μιζέρια, να μιλούν για ενδοτισμό και να θέλουν την αποδυνάμωση της χώρας, μόνο και μόνο για να υπηρετήσουν τους δικούς τους μικροκομματικούς στόχους και σκοπούς.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στη χώρα και αφορά κυρίως ψηφοφόρους και στελέχη κομμάτων, τα οποία λειτουργούν με οπαδικά κριτήρια. Για να μη λέτε ότι γράφω υπερβολές, μια ματιά στα όσα συμβαίνουν και γράφονται στο Διαδίκτυο θα σας έπειθε για την πραγματικότητα. Οσοι ασχολήθηκαν με τα κοινωνικά δίκτυα λίγες ώρες μετά την καθέλκυση της φρεγάτας έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα και κατάλαβαν γιατί αυτή η χώρα πραγματικά είναι άτυχη που έχει τόσο καταστροφική αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΩ στον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ τα αντεθνικά συνθήματα και τα αίσχη που γράφτηκαν στα social media από ορισμένους παρατρεχάμενους και κομματικά τρολ, ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει η Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει ποια είναι η στάση απέναντι στον οχετό αυτόν και να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει και τα τρολ γράφουν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ορισμένων με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η επίσημη τελετή για την καθέλκυση της ελληνικής φρεγάτας αποδεικνύει πόσο επικίνδυνοι για τη χώρα και τα εθνικά μας θέματα είναι ορισμένοι τύποι που δρουν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, καθυβρίζοντας ό,τι ιερό και όσιο υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Αλλο πράγμα η διαφορετική άποψη και άλλο πράγματα το συνεχές υβρεολόγιο για ό,τι θετικό γίνεται σε αυτή τη χώρα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ό,τι συνέβη στις εσωκομματικές εκλογές δεν λειτούργησε θετικά. Αντί δηλαδή να ξεκόψει κάθε επαφή με τα τρολ που καθυβρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουν να τα συντηρούν και να μην τα καταγγέλλουν δημοσίως.

ΑΥΤΗ η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ θα πληρωθεί πολύ ακριβά στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κόσμος, οι πολίτες, η κοινωνία δεν συμβιβάζεται με ύβρεις και διαδικτυακά καφριλίκια από ανώνυμους συκοφάντες. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και σε όλους και καλή ψήφο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!