Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ερχόταν κάποτε η ώρα και η στιγμή (κακιά ή καλή θα φανεί σύντομα) που η Αριστερά θα αποκτούσε… Κριό με ωροσκόπο Υδροχόο: και, πού ξέρετε, μπορεί και… καιροσκόπο. Αλλά αυτό, εφόσον συμβεί, οι μόνοι που δεν θα το αντιληφθούν είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον καιροσκοπισμό. Συνεπώς αυτό που έχει ενδιαφέρον δεν είναι τι λένε τα ζώδια για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο κριός ώστε να καταστεί πολιορκητικός και να γκρεμίσει τα τείχη που χτίστηκαν με μύθους και ψέματα. Διότι στην προκειμένη περίπτωση και όσοι οδύρονται γιατί τους βγήκε… Κασσελάκης, αλλά και όσοι χαίρονται γιατί θα έχουν πλέον τον έλεγχο στο κόμμα, και οι μεν και οι δε έχουν ωροσκόπο τον λαϊκισμό ανεξάρτητα από το ζώδιο του προέδρου. Αυτό που απομένει πλέον να δούμε είναι ποια από τα χαρακτηριστικά του προέδρου Κριού θα επικρατήσουν στο συνέδριο, όποτε γίνει, ή για να είμαστε στο κλίμα όποτε το δείξουν τα ζώδια.

Σοσιαλισμός μέσω αστρολογίας

Εμείς δεν θα κρατήσουμε όσα είπε ο Κασσελάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη, ξεδιπλώνοντας τις πολιτικές του σκέψεις σχετικά με το ζώδιό του και τον ωροσκόπο του. Άλλωστε παρατηρώντας προσεκτικά τις κινήσεις του και με ποιο τρόπο προβάλλει την παρουσία του, δεν χρειάζεται να μας πει ο Υδροχόος αυτό που όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν: ότι πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα εγωκεντρικό, που δείχνει να έχει κάποια ψύχωση με τα θέλω και τις ανάγκες του. Και αφού από τούδε και στο εξής στον ΣΥΡΙΖΑ θα ασχολούνται με την αστρολογία προκειμένου να φθάσουν στο ανώτατο στάδιο του σοσιαλισμού ώστε να προλάβουν τον Κασσελάκη που ήδη έχει φθάσει σ’ αυτό το στάδιο, θα χρειαστεί να δημιουργήσουν θέση τομεάρχη για τον Λεφάκη.    

Όσο για τον Κασσελάκη ισχύει αυτό που έχει πει ένας Αμερικανός κωμικός ονόματι Youngman: Η γυναίκα μου είναι ζώδιο της γης. Εγώ είμαι ζώδιο του νερού. Μαζί είμαστε ζώδιο της λάσπης. Το φτυάρι που χρειάζεται για να γίνει σωστά η δουλειά, το βρήκε στον Βόλο και το πήρε.

Easy Writer