Γύρω στα 230 χιλιάρικα έβαλε, μέσω εταιρίας του, ο πρόεδρος Stefanos στην εταιρία Left Media ΑΕ που διαχειρίζεται τα κομματικά ΜΜΕ για να καλυφθεί η «τρύπα» στο τέλος του έτους και να πληρωθούν στο ακέραιο μισθοί και δώρα, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Το πρόβλημα, όμως, δεν λύνεται, ακόμα και όταν καταβληθεί η επόμενη δόση της κρατικής χρηματοδότησης, διότι απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λαμβάνειν περίπου 3 εκατ. λιγότερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ έχει και σχεδόν 50 λιγότερους βουλευτές που αποδίδουν εισφορές (περίπου 2 χιλιάρικα τον μήνα, δεν είναι και λίγα). Ρώτησα, πάντως, την πηγή, που μου περιέγραψε χθες τις σκέψεις για «λουκέτα» και αναδιαρθρώσεις στα κομματικά ΜΜΕ, αν υπάρχει πρόθεση να αναζητήσουν δάνειο από τις τράπεζες για την εξυπηρέτηση και μελλοντικών υποχρεώσεων. «Μα, τι δάνειο να πάρουμε, που πρέπει να βάλουμε ως εγγύηση την τρέχουσα χρηματοδότηση;», μου απάντησε ο άνθρωπός μου. Μ' αυτά και μ' αυτά προβλέπω μεγάλες δυσκολίες στον ορίζοντα και τώρα δεν υπάρχουν και οι Φίληδες εντός του κόμματος να βάζουν «βέτο» σε σενάριο κλεισίματος του ημερησίου φύλλου της Αυγής κ.ο.κ.

Χρονιά του Δράκου

Πάντως ο Κασσελάκης δεν απογοητεύεται, η κουτσομπόλα πηγή μου από το περιβάλλον του μου λέει ότι ο ίδιος πιστεύει πως το 2024 θα είναι «η χρονιά του», αφού στο κινεζικό ωροσκόπιο έρχεται η χρονιά του Δράκου που (στο κινεζικό ζώδιο) είναι και ο ίδιος. Και όχι της Δρακογενιάς που ήταν ο Στέλιος ο Παππάς, ο Φλαμπουράρης και τα λοιπά λυκόπουλα του ΣΥΡΙΖΑ που καμάρωναν γι' αυτό!