Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 21ης Μαίου, η επανεμφάνιση του παλιού καλού Πολάκη δεν αποτελεί έκπληξη, πολύ δε περισσότερο η επανάληψη αυτών που και στο παρελθόν είχε πεί περί «πιασμένων» στο ΠΑΣΟΚ και «κολλημένων» σε ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25.

Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε μια κομματική μάζωξη στις Μουρνιές των Χανίων (εκεί που είχε πάει και τον Αλέξη Τσίπρα προ διετίας) εμφανίσθηκε να ξαναβάζει στο τραπέζι τα περί «πιασμένων» για το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με όσους δεν συμφωνούν να κάνουν την... προοδευτική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Για τους... συντρόφους του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 είπε τα περί... κολλημένων. Βέβαια αυτή τη φορά δεν μίλησε για εκβιαζόμενους εν τούτοις οι δηλώσεις του δύναται να προκαλέσουν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να βλέπει «σύγκλιση» μετά το Debate ακόμη και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα (που σημειωτέο του είπε να σταματήσει να ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη με την προοδευτική κυβέρνηση «μούφα»).

ΥΓ. Ο Πολάκης είπε και τα γνωστά περί πρωτιάς ΣΥΡΙΖΑ, ψεύτικων δημοσκοπήσεων αλλά και... αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές αν τα κόμματα που ανέφερε παραπάνω δεν συναινέσουν...