«Επικοινωνιακό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε ανάρτηση του κ. Βαξεβάνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τους "τραμπισμούς" και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις.

Επαναλαμβάνει τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί "εκβιαζόμενου" και "ανήσυχου ασταθή".

Ας τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία.

Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για "τοπικά νομίσματα" και ανοχή στις "Δήμητρες"».

Η ανάρτηση του Κ. Βαξεβάνη:


«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ότι υπήρχαν ελάχιστες παρακολουθήσεις και τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν ήταν για να θολώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι δημοσιογράφοι τα νερά. Γιατί άραγε το λέει αυτό, όταν έχουν δημοσιευτεί αποδεικτικά στοιχεία και συνομιλίες που δείχνουν το αντίθετο; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο, από την προσπάθεια να ρίξει όσο το δυνατόν μικρότερη ευθύνη στον Μητσοτάκη. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που στο #debate ενώ καθόταν δίπλα του και είχε την ευκαιρία να τον εκθέσει , δεν τον ρώτησε επιτακτικά γιατί τον παρακολουθούσε. Σε λίγο ίσως υποστηρίξει ότι δεν συνέβη τίποτα και πρέπει να κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ. Και επειδή όσα είπε τα απέδωσε σε πληροφορίες και όχι σε στοιχεία, να μεταφέρω κι εγώ τις πληροφορίες μου, ότι στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί και αυτό τον κάνει κάπως…ανήσυχο και ασταθή».