Ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει, είπε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Ανδρέας Λοβέρδος. «Δεν είμαστε κόμμα-αντιρρησίας. Χάσαμε πολίτες και πολιτικούς. Όχι άλλο! Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι η μάχη της 21ης Μαΐου έχει τρεις στόχους: «η πατρίδα πάνω απ’ όλα, η Ελλάδα μας, το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας που άλλαξε τη χώρα με δρόμους, πανεπιστήμια, σχολεία, δημιουργία μεγάλης και ικανοποιημένης μεσαίας τάξης, τοπική αυτοδιοίκηση, όλα έργα ΠΑΣΟΚ και τρίτον ο προσωπικός μου αγώνας».

Για ό,τι αφορά τις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι υπάρχει πολιτική εξήγηση. «Είμαι σταθερά απέναντι στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία τους και αποτελώ εμπόδιο στα τρελά σενάρια για συγκυβέρνηση με Βαρουφάκη».

«Ζητώ να μου δώσετε δύναμη. Θα είναι για το καλό του τόπου. Ταύτισα τη ζωή μου με το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω στο κέντρο και την κεντροαριστερά. Είμαστε ο πιο ωφέλιμος πολιτικός χώρος για την πατρίδα» κατέληξε ο πρώην υπουργός.