Το δώρο που θα κάνει στον μικρό συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές, αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς σχετικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show».

«Θα του στείλω κάτι παπούτσια ΠΑΣΟΚ, τα έχεις δει; Που είναι πολύ trendy. Μιας και ξεκίνησες με ΠΑΣΟΚ να τελειώσω κι εγώ όπως ξεκίνησες», είπε ο πρωθυπουργός.

Προηγούμενα ο μικρός Σπύρος ρώτησε τον πρωθυπουργό για τα ταξίδια του στον κόσμο. «Έχω μάθει ότι πηγαίνετε σε πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Έχετε γνωρίσει διάσημους ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες;» ήταν η ερώτηση, για να του απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει γνωρίσει και τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Αναλυτικά ο διάλογος έχει ως εξής:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Α, έχω γνωρίσει κατ’ αρχάς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Σπύρος: «Ωωω. Είναι πολύ ψηλός;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι πανύψηλος, είναι συμπαθέστατος, είναι τρομερά σεμνός για όλα αυτά τα οποία έχει πετύχει, είναι οικογενειάρχης και μου έχει χαρίσει ένα ζευγάρι παπούτσια με την υπογραφή του».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πρόεδρε, άμα νικήσει η Νέα Δημοκρατία θα μας τα κάνετε δώρο; Σπύρο, είδες. Αν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τι δώρο θα στείλετε στον Σπύρο; Για σένα δουλεύω. Ορίστε, τι δώρο θα στείλετε, πρόεδρε;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα σου πω τι θα του στείλω».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τι;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα του στείλω κάτι παπούτσια ΠΑΣΟΚ, τα έχεις δει; Που είναι πολύ trendy. Μιας και ξεκίνησες με ΠΑΣΟΚ να τελειώσω κι εγώ όπως ξεκίνησες».