Για το διακύβευμα των εκλογών μιλάει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ο οποίος εκτιμά ότι τα θέματα της οικονομίας θα παίξουν τον μεγαλύτερο ρόλο όσον αφορά τη στάση των ψηφοφόρων στην κάλπη.

Σχετικά με το μετεκλογικό σκηνικό ο υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι το κόμμα θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε να υπάρξει κυβέρνηση, ενώ μιλώντας για την προσπάθεια που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας να καπηλευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου κάνει λόγο για μια καρικατούρα που προκαλεί μόνο θυμηδία.

Σχολιάζοντας την προσπάθεια του Τσίπρα να καπηλευτεί τα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»: «Είναι μια καρικατούρα που προκαλεί μόνο θυμηδία.

Μαρτυρά ένδεια ιδεών και έλλειμμα ιστορικότητας. Αλλά δεν το έχει κάνει ο κ. Τσίπρας μόνο με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Κατά καιρούς τον έχουμε ακούσει να αποθεώνει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή και τον Κώστα Καραμανλή. Είναι ένα κόμμα σούπερ μάρκετ που χωράει τα πάντα.

Κατά τα λοιπά ένα πράγμα μού κάνει εντύπωση και απορώ πώς δεν ενοχλεί ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι ο Τσίπρας αναφέρεται συχνά στον Ανδρέα, αλλά ποτέ στον Κύρκο τον Παπαγιαννάκη τον Γιάνναρο τον Κουναλάκη τον Μπενά τον Πάνο Δημητρίου τον Τζεφρώνη κ.λ.π».