Ο Σουνίτης κατά το Ισλάμ, είναι ένας από τους δύο κλάδους της θρησκείας (Σιίτης είναι ο έτερος). Οι Σουνίτες δίνουν έμφαση στην σούνα (παράδοση) του προφήτη Μωάμεθ. Ορισμένες φορές οι σουνίτες μουσουλμάνοι αναφέρονται ως «ορθόδοξοι». Πάντως είναι το πολυπληθέστερο από τα δύο κύρια ισλαμικά δόγματα.

Στην Ελλάδα, όμως, Σουνίτης, είναι ο Αλέξης Τσίπρας εκ Σουνίου (μεγάλη η χάρη του;), ο οποίος είτε θα παραθερίζει στην περιοχή του, είτε θα κάνει διακοπές (και όχι μόνο) στο America, ετοιμάζοντας την επάνοδό του ως μέγας ηγέτης της εγχώριας και της διεθνούς αριστεράς (δεξί κάδρο από Φιντέλ), μέσω του «λαγού» Κασσελάκη.

Η Αξιωματική(;) Αντιπολίτευση

Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ άραγε, να είναι ένα σχέδιο να επιστρέψει στην κεφαλή ο μεγάλος ηγέτης, ο οποίος αποχώρησε μάλιστα πριν την ψηφοφορία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην πάρει και θέση με κανένα από τα δύο στρατόπεδα;

Μήπως τελικά ο Τσίπρας ο σκαφάτος το έχει ενορχηστρώσει όλο το σκηνικό;

Σημείωση: Αν οι 16 του ΣΥΡΙΖΑ που αντιτάχθηκαν στον Stefanos αποχωρήσουν, τότε το ΠΑΣΟΚ γίνεται αυτόματα δεύτερη δύναμη στη Βουλή και ταυτόχρονα Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο νοών, νοείτο!