Για τη στήριξή του από το ΠΑΣΟΚ μίλησε στο debate που είχε απόψε απέναντι στον δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μπακογιάννη μίλησε ο, επίσης, υποψήφιος στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων Χάρης Δούκας. Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ τον στηρίζει, αλλά η παράταξή του για τον δήμο δεν είναι μία παράταξη του ΠΑΣΟΚ, «είναι μια πρόταση αυτοδιοικητική που απαντά στα προβλήματα των Αθηναίων». 

Ακόμα, ο κ. Δούκας αναφέρθηκε, με έναν γενικόλογο θα έλεγε κανείς τρόπο, και στη στήριξη που του πρόσφερε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών Κώστας Ζαχαριάδης: «Αποδέχτηκα τη στήριξη Ζαχαριάδη και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη πρόταση, έχουμε συνολική πρόταση. Δεν είναι η Αυτοδιοίκηση τρίτος γύρος εκλογών». 

Βέβαια, οι μέχρι τώρα προτάσεις του κ. Δούκα δεν έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις πολιτκές που στηρίζουν και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς, λογικά, δεν θα δεχόταν και τη στήριξή τους.