Διάβημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απεύθυνε μέσω του Γιώργου Γεραπετρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης καλώντας τον να σταματήσει να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ως «εθνική εξαίρεση», την ώρα που η ηγετική ομάδα βλέπει θετικά την πρόταση για υπερψήφιση στο προϋπολογισμό των αμυντικών δαπανών.

Τα καρφιά του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις υποκλίσεις στον Τούρκο πρόεδρο δεν ήρθαν τυχαία στη χθεσινή ΚΕ.

Μήνυμα Κασσελάκη στον Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε στους δημοσιογράφους στο τέλος της συνεδρίασης της ΚΕ ότι στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου διεμήνυσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα πρέπει να σταματήσει να μιλά για «εθνική μειοψηφία» από τη στιγμή που σε σειρά θεμάτων στην τρέχουσα εξωτερική πολιτική αλλά και κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η στάση του κόμματος ήταν η πλέον πατριωτική όπως είπε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Κασσελάκης στη συνάντηση του ζήτησε αυτό να το διαμηνύσει στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον κ. Γεραπετρίτη να του απαντά ότι θα το μεταφέρει στον Πρωθυπουργό.