Στο έθιμο των μπότηδων συμμετείχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κέρκυρα, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι αποτελεί μέρος του ελληνικού λαού και όχι κάποιος επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ που έφεραν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες για να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά η παρουσία του συνοδεύτηκε από ένα βίντεο στα social media με μια πραγματικά απολαυστική δήλωση. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρίχνει ένα πήλινο δοχείο από μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και φυσικά αναρτά βίντεο όπου μεταξύ άλλων δηλώνει ότι όπως σπάει τους μπότηδες, έπειτα θα σπάσει αυγά και μετά θα «σπάσει» το κακό σύστημα που βάζει σκοτάδι στην χώρα. Ο εύπορος Στέφανος Κασσελάκης από τις ΗΠΑ, ο πρώην εργαζόμενος στην Goldman Sachs, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς σε όλα τα πρωινάδικα και πληρώνει αδρά την επικοινωνιακή του ομάδα με στόχο να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, το παίζει αντισυστημικός. Και όχι μόνο αυτό αλλά υπόσχεται ότι θα... χαλασει τη σούπα του συστήματος, αυτού δηλαδή που τον προβάλλει μέρα - νύχτα! 

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για σκοτάδι που επικρατεί στην χώρα και υπόσχεται γεμάτος αλαζονεία ότι αυτός θα φέρει το φως. Προφανώς κανένας δεν πληροφόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ή την επικοινωνιακή του ομάδα, ότι η έξοδος του Πάσχα φέτος ήταν η μεγαλύτερη μετά την πανδημία, ότι όλοι οι τουριστικοί προορισμοί, όπως η Κέρκυρα όπου βρίσκεται και ο ίδιος, είναι sold out. Για τέτοιο σκοτάδι μιλάμε. Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα που επίσης έτρεχε πέρυσι στην κατάμεστη Κέρκυρα για το Πάσχα και μιλούσε για φτωχοποίηση των Ελλήνων. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα 11 η ώρα το πρωί. Πάμε να σπάσουμε τους μπότηδες. Και μετά, πρώτα ο Θεός, θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας». Και κάτι τελευταίο. Να υπενθυμίσουμε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι η επίκληση στην αντισυστημικότητα είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απελπισμένου λαϊκιστή. 

Ακολουθεί η ανάρτηση Κασσελάκη: