Τον ρόλο του «μπράβου» θέλησε να παίξει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς σε συνάντηση που είχε με υγειονομικούς στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, προέτρεψε τους υγειονομικούς να του πουν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, διαβεβαιώνοντάς τους παράλληλα να μη φοβούνται για «αντίποινα». Σε αυτό το πλαίσιο ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «παιδιά, ανοιχτά, μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Και μη φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, μου το λέτε κατευθείαν και τους ξεσκίζω. Πείτε το ανοιχτά». 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Κασσελάκης έχει ασπαστεί πλήρως τον «πολακισμό». Τέτοιου είδους και ύφους δηλώσεις δεν αρμόζουν σε αρχηγό κόμματος και δη αυτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η συγκεκριμένη φρασεολογία ταιριάζει σε «μπράβους» και «πορτιέρηδες», όχι σε αρχηγό κόμματος. Η κατρακύλα του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει να μην έχει τελειωμό. Πάντως έχει ενδιαφέρον ότι από την «αδιαμεσολάβητη επικοινωνία», μέχρι το «αδιαμεσολάβητο νταηλίκι», μια περιοδεία δρόμος ήταν για τον Στέφανο Κασσελάκη. Δηλαδή, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές πού θα φτάσει, εάν συνεχίσει έτσι; Υπάρχει άραγε κανένας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που να μπορεί να του βάλει φρένο; Ρητορικό το ερώτημα.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

«Παιδιά, ανοιχτά, μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Και μη φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, μου το λέτε κατ' ευθείαν και τους ξεσκίζω. Πείτε το ανοιχτά».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο