Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεδρίαση την Πέμπτη το απόγευμα. Και αφού είπε το… ποίημα για τη μεγάλη επιτυχία στις ευρωεκλογές, κήρυξε… ανένδοτο κατά της κυβέρνησης, τους παράτησε για να πάει να δώσει συνέντευξη στο Mega και την επομένη πήγε Σπέτσες για Σαββατοκύριακο (ίσως).

Ενδεχομένως ο ανένδοτος να έχει… πενθήμερη εργασία και μετά ξεκούραση. Άλλωστε, η Αριστερά είναι υπέρμαχος και επικρίνει την κακή «δεκσιά» υποστηρίζοντας ότι θέλει να την καταργήσει. Οπότε τι καλύτερο από το να δώσει το παράδειγμα ο αριστερός Στέφανος Κασσελάκης.

Βέβαια θα πει κανείς πως χρειάζεται ξεκούραση. Τι να του κάνει το τριήμερο στις Σπέτσες όπου βρέθηκε τη Δεύτερα μετά τις ευρωεκλογές, πολύ περισσότερο τη στιγμή που αναγκάστηκε να επιστρέψει για να κάνει τη συνεδρίαση της ΚΟ και να αποφύγει γκρίνιες. Επίσης σιγά το πράγμα. Δεν είπε και πότε θα αρχίσει αυτός ο ανένδοτος.

Στο κάτω κάτω, ο προκάτοχός του τον κήρυττε κάθε τρεις και λίγο για κάθε μεταρρύθμιση που προωθούσε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπότε αυτός του έδωσε μορφή αγώνα… διαρκείας. Μπορεί επίσης και να περιμένει να ξεκινήσει από Δευτέρα, κάτι σαν διαίτα, κανείς δεν ξέρει.

Και όπως είπαμε, μπορεί να είναι σε πενθήμερη βάση. Καλοκαίρι είναι, τα Σαββατοκύριακα οι εξορμήσεις επιβάλλονται. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει αγώνα απ' όπου κι αν βρίσκεται. Ένα βιντεάκι, μια ανάρτηση και βγήκε η… υποχρέωση.

Υγ.: Και μην πει κάτι για παρακολουθήσεις πάλι, λες και μένει κρυφό πού πάει από τις σέλφι και τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.