Ουδείς γνωρίζει αν ο Χρήστος Γιαννούλης επιτρέπεται να μιλά στα Μέσα Ενημέρωσης. Πάντως η παρουσία του μόνο κακό δεν κάνει στη Νέα Δημοκρατία αφού ο λόγος του θυμίζει γιατί έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Fake news, τοξικότητα και ύμνοι για τον «πυρακτωμένο» Τσίπρα.

Στο Mega με Γιάννη Οικονόμου και Κώστα Σκανδαλίδη, ο Χρήστος Γιαννούλης έδωσε ρέστα ζητώντας να γίνει σύγκριση όχι μόνο προγραμματική αλλά και σε επίπεδο «πολιτικής ηθικής» ξεκινώντας με fake news αναφορικά με δήθεν δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί παντοδυναμίας.

«Έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που ζητεί παντοδυναμία και οι λέξεις έχουν νόημα, για να επιβάλλει μια αυταρχική πολιτική» ξεκίνησε να λέει ο Χρήστος Γιαννούλης για να τον διακόψει ο Γιάννης Οικονόμου και να του θέσει το ερώτημα: «Ποιος ζητάει παντοδυναμία; Καθαρή εντολή ζητάει», και να ακολουθήσουν τα εξής:

Γιαννούλης: Το είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παντοδυναμία της χώρας στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

Οικονόμου: Η χώρα πρέπει να είναι παντοδύναμη, αυτό το θέλουμε όλοι.

Γιαννούλης: Είναι παράφραση ότι θέλω να είμαι παντοδύναμος.

Αναφορά που προκάλεσε αμηχανία στους υπόλοιπους δεδομένου ότι το «θέλω να είμαι παντοδύναμος» που αρχικά υποστήριξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε «η χώρα να είναι παντοδύναμη».

Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Συνέχισε στη… σύγκριση λέγοντας ότι από την άλλη πλευρά «έχεις έναν, πραγματικά, πυρακτωμένο από τις συνθήκες του 2015 - 2019 Τσίπρα, ο οποίος βγαίνει και αναλαμβάνει την ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος».

Και αμέσως μετά άρχισε το γνωστό τροπάρι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα που έφτασαν το κόμμα στο 20% με αναφορές σε υποκλοπές, πάτσηδες, επαναφέροντας την προσπάθεια πόλωσης και δημιουργίας τοξικού κλίματος που απέτυχε παταγωδώς. Επιβεβαίωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ μυαλό δεν έβαλαν, ούτε και κατάλαβαν τι έγινε.

Απέδωσε ευθύνες στον Κατρούγκαλο και επανέλαβε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες δεν ψήφισαν με τη βούλησή τους αλλά με τον φόβο που καλλιεργούσε η ΝΔ.

Υγ.: Πάντως εμφανίσθηκε να κινείται στη γραμμή Τσαπανίδου ότι η ΝΔ ανησυχεί διότι τα στελέχη που θα εκπροσωπούν το κόμμα θα κινούνται… συντεταγμένα καθώς και ότι δεν υπάρχουν κομμένοι την ώρα που αποκαλύπτεται ότι παρουσιαστές που αναζητούν συνομιλητές πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Δείτε βίντεο: