«Να... μαζευτεί» προέτρεψε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης, σε δηλώσεις του στο ΝΕΤ24, καθώς, όπως είπε, είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να ανησυχεί και τόσο για τη θεσμική ιδιότητα του προέδρου του κόμματος, καθώς οι εξελίξεις -όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις- πιθανότατα να τον απαλλάξουν από αυτό το βάρος, ενώ ο κόσμος το έχει ήδη ξεπεράσει...

Ωστόσο ο Χρήστος Σπίρτζης επέμεινε στις νουθεσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο ότι «πρέπει λίγο να μαζευτεί». «Δίνει πολύ βάρος στο λάιφ στάιλ;», ρωτήθηκε για να απαντήσει: «Τουλάχιστον».

«Πρέπει να μαζευτεί και να σοβαρευτεί;» ήταν η επόμενη ερώτηση για να απαντήσει: «Να μαζευτεί, σοβαρός είναι. Αλλά από κει και πέρα, το στυλ και η προσωπική ζωή του καθένα, στο σπίτι του, με τους φίλους του και τα λοιπά, είναι κάτι που δε νομίζω ότι πρέπει να απασχολεί την κοινή γνώμη».

«Είναι άλλος ο ρόλος του Στέφανου κασσελάκη σήμερα, είναι αρχηγός της αξιωτματικής αντιπολίτευσης, έχουμε διάσπαση, η ελληνική κοινωνία έχει πάρα πολλά προβλήματα», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.