Οσοι έχουν παρατηρήσει τα σόσιαλ μίντια του Χρήστου Σπίρτζη θα δουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αλλαγές.

Ο αποτυχών να εκλεγεί πρώην υπουργός, έχει βάλει κάτι φωτογραφίες λίαν αρχηγικές, με τον κακεντρεχή σύντροφό του που τις είδε να σχολιάζει: «Ετσι που έχει γίνει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θέλει και ο Σπίρτζης να κάνει ένα κόμμα»… Στο τέλος θα καταλήξουν οι του ΣΥΡΙΖΑ με περισσότερα κόμματα και από τους ίδιους.

«Σφάζονται» μεταξύ τους

Το τι γίνεται με τους «νεοπροεδρικούς» στη Θεσσαλονίκη δεν περιγράφεται. Εκεί στήνεται το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας πολύ εσωκομματικό θόρυβο. Κυρίως γιατί, εκτός από τις Κατερίνα Νοτοπούλου και Ράνια Θρασκιά, στα κομματικά πηγαδάκια έχουν «φουντώσει» τα σενάρια για μετακόμιση στην Α΄ Θεσσαλονίκης της Δώρας Αυγέρη και της Θεοδώρας Τζάκρη, καθώς σε περίπτωση περαιτέρω εκλογικής συρρίκνωσης, τα περιθώρια εκλογής στην περιφέρεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιη και η μετακόμιση του Παύλου Πολάκη στην Αθήνα. Εκεί πάντως που σημειώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για τις θέσεις είναι στην Ευρωβουλή.

Με δεδομένο ότι η εκλογική συρρίκνωση του κόμματος είναι βέβαιη, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Πληροφορίες θέλουν και τον Κασσελάκη να κατεβαίνει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.