Καμία ενσυναίσθηση, κανέναν σεβασμό και καμία ευαισθησία μπροστά στην τραγωδία των δεκάδων μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο σε διεθνή ύδατα στα ανοιχτά της Πύλου δεν έδειξαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας που επιχείρησαν να δείξουν την υποτιθέμενη αλληλεγγύη τους προπηλακίζοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με φόντο την αδιανόητη τραγωδία, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησαν τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Δημοκρατίας και προσπάθησαν να την παρασύρουν σε έναν κομματικό καυγά που περιελάμβανε τα πάντα, από τους «δολοφόνους» της Νέα Δημοκρατία έως τον φράχτη του Έβρου και τα Τέμπη. Δυστυχώς για τους ίδιους, η κ. Σακελλαροπούλου είχε κάθε στιγμή τον έλεγχο της κατάστασης και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα σε όλη την Ελλάδα λέγοντας τους «εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι»  

Ο πρωταγωνιστής της φραστικής επίθεσης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι κάποιος πρωτόβγαλτος. Ξέρει και από κάμερες και από τηλεοπτικά παράθυρα. Τον θαυμάσαμε το 2014 ως βαστάζο της Ζωής Κωνσταντοπούλου όταν ακόμα εκείνη δεν είχε ανακαλύψει τις καρδούλες και φώναζε με όλη της τη δύναμη σε μια ντουντούκα, και τον είδαμε να κονταροχτυπιέται σε παράθυρο του ΣΚΑΪ με ένα άλλο φοιτητή, σε μια μονομαχία που έγινε γνωστή ως «ο φυσικάριος εναντίον του νομικάριου». 

Και δεν θα μπορούσε κάποιος να μην τον αναγνωρίσει, αφού στα εννέα χρόνια που πέρασαν από τα παλαιότερα κατορθώματα του, ο κάποτε νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ακόμα και το θεόρατο άφρο μαλλί του έχει μείνει ίδιο και απαράλλακτο.