Επί μια δεκαετία ο «αλληλέγγυος» που επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και καλύπτεται από το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπεριφορά του, διαπρέπει ως στέλεχος της «νεολαίας» του κόμματος εμφανιζόμενος με διάφορες ιδιότητες. Στην Καλαμάτα απλά το κορύφωσε.

Από «ντουντουκοκράτης» της Ζωής Κωνταντοπούλου και αγανακτισμένος πολίτης στις Σκουριές της Χαλκιδικής -αν και μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα- μέχρι εξοργισμένος φοιτητής στην τηλεόραση και οργισμένος για το ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου να εγκαλεί την Κατερίνα Σακελλαροπούλου διότι καλύπτει την «κυβέρνηση που σκοτώνει».

Ο ίδιος δηλώνει διδάκτορας Θεωρητικής Φυσικής Πανεπιστημίου Τορόντο Καναδά και κάτοικος Καλαμάτας, λέγεται Άρης Σπουρδαλάκης και εμφανίσθηκε στο Kontra TV μετά το επεισόδιο και επέμεινε στα όσα έλεγε απευθυνόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εμπλέκοντας τον φράχτη του Έβρου και όλες τις θεωρίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα… άδειασε και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λόγο για πολίτες που διαμαρτύρονταν αφού τόνισε για την παρουσία του στην Καλαμάτα πως «βρεθήκαμε εκεί ως Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί για να συμπαρασταθούμε στους επιζώντες αυτού του τραγικού ναυαγίου».

Έδειξε δε πως δεν κατάλαβε τίποτα από αυτά που είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία τίμησε το αξίωμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με μια τοποθέτηση που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Και μίλησε για… σόου υποστηρίζοντας ότι «σε μια τέτοιου μεγέθους τραγωδία θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός από μια πολιτειακή παράγοντα που πριν από μερικές ημέρες φωτογραφιζόταν στον φράχτη του Έβρου».