Τον πανικό του Στέφανου Κασσελάκη που εκδηλώνεται με πρωτοφανή επιθετικότητα στους δημοσιογράφους μετά τις αποκαλύψεις για τις εταιρείες που φαίνεται να έκρυψε από το κουρελόχαρτο που παρουσίασε ως πόθεν έσχες σχολιάζει με δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός. 

Στη δήλωση του, ο Νίκος Ρωμανός επισημαίνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε και προσθέτει ότι οι μπελάδες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλοι.

«Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης απο το excel που βάφτισε πόθεν έσχες, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι. Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του. Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γιαλός! Καλά ξεμπερδέματα» επισημαίνει ο Νίκος Ρωμανός