Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, όπως ενημέρωσε με σχετική ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε τους υποψήφιους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «214 μαχήτριες και μαχητές», ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για «πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα». 

Επίσης, τόνισε ότι νιώθει «μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας» και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να εκπροσωπούνται όπως πρέπει και οι 66 Δήμοι του Λεκανοπεδίου, να εκπροσωπείται ουσιαστικά κάθε γειτονιά. Και είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι έχω επιλέξει τις καλύτερες και τους καλύτερους»

Προς το τέλος του κειμένου της ανάρτησής του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους, επίσης, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με την «Αττική Μπροστά», υπογραμμίζοντας: «Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία με όρους οικογένειας και ομάδας. Γιατί πιστεύω ότι ιστορία δεν γράφουν τα πρόσωπα, γράφουν οι ομάδες και οι παρέες. Έτσι θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας. Ξεκινάμε!».

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η ανάρτηση του υποψήφιου περιφερειάρχη και επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκου Χαρδαλιά:

«214 μαχήτριες και μαχητές στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της #Αττική_Μπροστά. Ένα ψηφοδέλτιο που έγινε με βάση την αρχή της εκπροσώπησης όλου του πληθυσμού της Αττικής. Χθες βράδυ έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.

»Καταφέραμε να εκπροσωπούνται όπως πρέπει και οι 66 Δήμοι του Λεκανοπεδίου, να εκπροσωπείται ουσιαστικά κάθε γειτονιά. Και είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι έχω επιλέξει τις καλύτερες και τους καλύτερους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, για να μπορέσουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να χτίσουμε μαζί πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, να διορθώσουμε μικρά ή μεγάλα λάθη και να κάνουμε έναν όμορφο αγώνα δίνοντας ένα στίγμα ευθύνης και καθήκοντος.

»Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία με όρους οικογένειας και ομάδας. Γιατί πιστεύω ότι ιστορία δεν γράφουν τα πρόσωπα, γράφουν οι ομάδες και οι παρέες. Έτσι θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας. Ξεκινάμε!»