Μήνυμα επανεκκίνησης αναμένεται να εκπέμψει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου μετά τις ευρωεκλογές, θα επιμείνει στο μήνυμα της κάλπης για περισσότερη δουλειά, λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, δίνοντας και από αυτό το βήμα -όπως έκανε και με τον ανασχηματισμό- το μήνυμα της δυναμικής επανεκκίνησης.

Στη διάρκεια της παρέμβασής του, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, να επαναλάβει ότι αντίπαλος της κυβέρνησης είναι τα προβλήματα των πολιτών και να εστιάσει στη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος του κόμματος.

θα δοθεί ο λόγος σε όσους βουλευτές το επιθυμούν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ακούσει όλες τις τοποθετήσεις. «Θα είναι παρών από την αρχή έως το τέλος», διαµηνύουν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση για τη φυσιογνωµία του κόµµατος, ο πρωθυπουργός θα υπενθυµίσει πως από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραµανλή µέχρι και σήµερα η Ν∆ κέρδιζε όταν ανοιγόταν στην κοινωνία, χωρίς να συρρικνώνεται, προχωρώντας όµως και σε µια αναγνώριση της ανάγκης να µην αποµακρυνθεί από τις παραδοσιακές της αξίες.

Στο πλαίσιο του στόχου για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε υπουργεία που άλλαξαν επικεφαλής με τον πρόσφατο ανασχηματισμό, με επόμενη επίσκεψη αυτή στο υπουργείο Εργασίας.