Στη Νέα Δημοκρατία γίνεται πάντα συζήτηση και ακούγονται όλες οι απόψεις, είπε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα η οποία σχολίασε όσα συνέβησαν στη συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.  

«Δεν πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να βάζουμε ετικέτες της Δεξιάς, της Αριστεράς ή του Κέντρου. Μέλημά μας είναι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Αυτό που μας κρατάει τόσα χρόνια ως ΝΔ είναι ότι πάντα συζητάμε και πάντα ακούγονται όλες οι απόψεις. Είναι ενδεικτικό ότι η χθεσινή συνεδρίαση κράτησε πέντε ώρες». 

Ερωτηθείσα για την τοποθέτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, σχετικά με τον τρόπο που έρχονται προς ψήφιση τα νομοσχέδια, η Μαρία Συρεγγέλα απάντησε πως «σε όλα τα νομοσχέδια που καταθέτει η κυβέρνηση, έχει προηγηθεί συζήτηση». 

Τέλος, σχολίασε και όσα ακούγονται περί νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας: «Είναι πολύ νωρίς για να γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Άλλα είναι τα θέματα προτεραιότητας που τέθηκαν εχθές και από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών».