Όσα έχει αναφέρει από χθες ο κ. Κασσελάκης στο ρεσιτάλ λαϊκισμού του, με αλλεπάλληλες δηλώσεις πάσης φύσεως, έχουν απαντηθεί αναλυτικά με στοιχεία, απαντά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Το ότι έχει αδυναμία κατανόησής τους είναι δικό του πρόβλημα.Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον καθιστά εκτός από γραφικό και επικίνδυνο», προστίθεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Επικίνδυνη προπαγάνδα και ανευθυνότητα από τον Στέφανο Κασσελάκη

Αναρτήσεις με μορφή πολυβόλου πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την πυρκαγιά στην Αττική. Η τελευταία  ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη δεν είναι απλώς ανεύθυνη, αλλά εξαιρετικά προσβλητική και υποτιμητική για τους ανθρώπους που δίνουν μάχη ενάντια στις φωτιές.

Αντί να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, επιλέγει τον δρόμο της φθηνής προπαγάνδας και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Ο κ. Κασσελάκης επιδίδεται σε λαϊκίστικες αναφορές, παραπληροφορώντας και εκμεταλλευόμενος μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα για πολιτικά οφέλη. Το να συγκρίνει την άμυνα της χώρας με την πυροπροστασία είναι εξωφρενικό και ακατανόητο.

Είναι κριτική επιπέδου δημοτικού, σαν να λέμε: Μια εβδομάδα διακοπών στη Μύκονο, πόσους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ θα μπορούσε να πληρώσει; Επικίνδυνες αστειότητες.