Με μια κίνηση η οποία μόνο αναπάντεχη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ο Παύλος Πολάκης επιμένει στη χθεσινοβραδινή του χυδαιότητα και προσπαθεί να υποστηρίξει για δεύτερη ημέρα τα fake news για την ΗΔΙΚΑ. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει ξεκαθαρίσει ότι η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ αντιμετώπισε χθες τεχνικό πρόβλημα, το οποίο στο μεταξύ έχει ήδη λυθεί. Δηλαδή, ο Παύλος Πολάκης, όχι απλώς διέσπειρε fake news χθες και σήμερα, αλλά επιμένει στη χυδαία σεξιστική του επίθεση εναντίον της Μαρίας Συρεγγέλα, την οποία προσπαθεί να τη δικαιολογήσει, λέγοντας ότι «μιλούσε διαρκώς πάνω μου, ενώ ήμουν σε τηλεφωνική γραμμή». Αν αυτή ήταν η κανονικότητα κύριε Πολάκη, τότε όλοι οι πολιτικοί θα ήταν σαν και του λόγου σας, μιας και όλοι έχουν διακόψει και έχουν διακοπεί από συνομιλητές τους, καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές στον ίδιο διάλογο. Ευτυχώς για εμάς, εσείς είστε η εξαίρεση.

Θα διαγράψει ο Κασσελάκης τον Πολάκη;

Οι πληροφορίες θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται στο όριό του με τον Παύλο Πολάκη και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη στιγμή εκείνο που ζυγίζει, είναι αν θα του είναι πολιτικά ωφέλιμο να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη, ή να τον καλύψει όπως ο Αλέξης Τσίπρας. Στην περίπτωση που πράγματι διαγράψει τον Παύλο Πολάκη ο Στέφανος Κασσελάκης, θα μπορεί να «πατήσει τον κάλο» στον Αλέξη Τσίπρα -αφού θα του καταλογίζει, ότι εκείνος δείλιασε να διαγράψει τον «εμπρηστικό» Πολάκη-, με κόστος όμως το «πασάρισμα» του μεγαλύτερου υβριστή του κοινοβουλίου -ο οποίος επηρεάζει σημαντικά το κοινό που σκέφτεται όπως εκείνος-, στο στρατόπεδο του Αλέξη Τσίπρα. Είναι βέβαιο ότι αν οι σχέσεις Τσίπρα - Κασσελάκη ήταν καλές, ο Παύλος Πολάκης θα είχε ήδη διαγραφεί.

Τι αναφέρει η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι "σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα" και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου "ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ" για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!!

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που

-δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ

-μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους!

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!»

Δείτε την ανάρτηση στο FaceBook